4.70 / 7 anmeldelser

Advice Accounting As

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Advice Accounting As kan gi deg et kvalifisert tilbud

Vi er Advice Accounting.
Vi er voksne og har mange års erfaring fra mange bransjer. Alt fra store AS med mange ansatte til mindre enkeltpersonforetak. Vi kjenner hverandre godt, og har jobbet sammen i mange år, og vi tør påstå at vi vet hva som er viktigst for de fleste kunder. Vi skal være en forlenget arm av virksomheten din slik at du kan drive med det du er best på. Vi skal sørge for at du sover godt om natten. MEN, et godt kundeforhold betyr også at vi kan stille krav til deg. Uten riktig input kan vi ikke gjøre den beste jobben. Ofte snakkes det om at det er “bare business”. Vi er ikke enige i det - vi tar det personlig.

Vi har kontorer på Helsehuset Lierskogen i 3 etasje.



Advice Accounting As

Gamle Drammensvei 98
3420 Lierskogen
  • Autorisert Regnskapsfører

  • Regnskapsføring
  • Selvangivelse Virksomhet
  • Årsregnskap
  • Rådgivning
  • Fakturering
  • Lønnskjøring
  • Forretningsførsel

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Fungerer akkurat som du skulle ha en kollega på arbeidsplassen, som skjønner og interesserer seg for businessen din

De har god kunnskap på hva vi driver med
De kommer med ideér til forbedring
De leverer i tide
God rådgiver

- Rune Paulsrud
Anmeldt den 16/08/2024

Advice Accounting er et profesjonelt selskap man raskt får tillit til.

Min erfaring med selskapet er bare positivt så langt. De er kunnskapsrike , pliktoppfyllende og raske til å løse oppgavene. De klarte raskt å rette opp de regnskapsmessige problemene mitt selskap opplevde før kundeforholdet med Advice Accounting ble etablert. Kan trygt anbefale selskapet.

- Sigmund Eikaas
Anmeldt den 15/08/2024

Advice Accounting er blitt en viktig samarbeidspartner som sikrer god oversikt og trygg økonomistyring. Profesjonell service med både hyggelig og personlig oppfølging.

Vi får alltid raskt svart på det vi trenger hjelp til. Advice Accounting har en velutviklet "sense of urgency" - noe som er veldig viktig for oss som driver en liten, privat virksomhet. Vi opplever virkelig å bli sett og verdsatt som kunde, selv om vi ikke er et stort konsern.

- Ole Tom Nomeland
Anmeldt den 14/08/2024

Proft og personlig!

Da Hilde og gjengen startet for seg selv, var det ingen tvil om at jeg ville følge etter. Personlig rådgivning, nøkterne priser og alltid raske svar. Anbefales!

- Per Henrik Stenstrøm
Anmeldt den 14/08/2024

Regnskapsfører

Adviceaccounting gir meg profesjonell oppfølging av regnskapet og ikke minst gode råd når jeg trenger det. De er raske med tilbakemelding. Jeg vil anbefale Adviceaccounting til alle som trenger en trygg regnskapsfører.

- A-B Byggtjenester AS
Anmeldt den 09/08/2024

God og trygg kundehorisont for oss.

Vi byttet både regnskapsfører og regnskapssystem samtidig høsten 2023. Advice Accouning AS ble foretrukket, og har fra dag en levert som forventet . Vi har opplevd rask respons og gode kunderelasjoner hele veien,

- nils k
Anmeldt den 07/08/2024

Advice Accounting

Advice Acconting har levert mer en jeg hadde forventet i forhold til tidleger regnskapfører. De følger godt opp og har vært flinke å sette meg inn i selve regnskapsytemet som jeg bruker og derfor sparer meg en del penger og extra jobb som jeg viste ikke fra før å jeg kunne gjøre. Kan anbefales.

- Byggmester Haukur Hauksson AS
Anmeldt den 07/08/2024