4.40 / 2 anmeldelser

Alemo AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Alemo AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Uavhengig finansiell rådgivning
Vi kan hjelpe deg med oppstart av ny bedrift, pensjonsrådgivning, generell økonomisk rådgivning, skattemelding, gjeldsrådgivning.
Vi hjelper både bedrifter og privat personer.



Alemo AS

Torvveien 13
1383 Asker
  • Regnskapsfører

  • Selvangivelse Privat
  • Rådgivning

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Bad & Bygg VVS AS setter stor pris på vårt partnerskap med Alemo AS og deres representant Hugo, som har tilpasset løsninger for å møte våre spesifikke selskapsbehov.

Vi i Bad & Bygg VVS AS har engasjert Alemo AS for flere prosjekter, spesielt i samarbeid med deres representant, Hugo. Gjennom våre samarbeid har Alemo AS etablert seg som en uunnværlig uavhengig sparringspartner. Hugo er dyktig i å navigere gjennom kompleks informasjon og ulike løsninger, med fokus ikke bare på å presentere hva som er tilgjengelig, men på å samutvikle skreddersydde løsninger som er i tråd med de unike kravene til vårt selskap og vårt team. Denne tilnærmingen sikrer at vi implementerer strategier som ikke bare er effektive, men også optimaliserte for våre spesifikke driftsbehov og utfordringer. Dedikasjonen fra Alemo AS til våre prosjekter har bidratt betydelig til vår suksess, noe som gjør dem til en verdsatt partner i våre pågående og fremtidige bestrebelser

- Florent Shoshaj
Anmeldt den 19/08/2024

Meget godt fornøyd med disse tjenestene!

Super god service, og veldig godt fornøyd med oppfølging!

- Torbjørn Marthinussen
Anmeldt den 19/08/2024