4.50 / 3 anmeldelser

IMO Økonomipartner AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så IMO Økonomipartner AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

IMO Økonomipartner AS er et regnskapsforetak med høy kompetanse og bred erfaring. Vi bruker den nyeste teknologien for å yte en best mulig tjeneste. Vi kan lære dere opp til de enkle oppgavene, hvis ønskelig, slik at vi bare hjelper til med f.eks avstemminger, mva og årsoppgjør. Eller vi kan gjøre hele jobben, det finner vi ut av.

Jeg er statsautorisert revisor, statsautorisert regnskapsfører, har jobbet i Deloitte, som faglig rådgiver i Revisorforeningen og i små og store regnskapsforetak. Mine kunder får en uvanlig bred kompetanse til en god pris.



IMO Økonomipartner AS

Mårveien 17
4323 Sandnes
  • Autorisert Regnskapsfører

  • Regnskapsføring
  • Årsregnskap
  • Lønnskjøring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Anbefales

IMO er dyktig og erfaren regnskapsfører som tilbyr personlig service og skreddersydde løsninger. Med fokus på nøyaktighet og kundetilfredshet, sikrer hu at din økonomi er i trygge hender. Perfekt for små og store bedrifter.

- Lars-vegard Hole
Anmeldt den 20/09/2024

Effektiv og profesjonell regnskapsfører du kan stole på.

Har testet et par regnskapsførere men ingen kan sammenlignes med IMO. Kunnskapsrik, profesjonell og gjør alltid det lille ekstra for å gjøre hverdagen vår enklere. En ressurs!

- Kamilla Barosen
Anmeldt den 18/09/2024

Utemerket!

Vi kunne ikke drevet uten IMO Økonomipartner AS.
Å ha et regnskapsbyrå en kan stole på er uvurderlig!

- Eirik
Anmeldt den 17/09/2024