4.73 / 8 anmeldelser

Kasu Regnskap AS

Forespør et gratis tilbud
Beskriv oppgaven så Kasu Regnskap AS kan gi deg et kvalifisert tilbud

Ring nå for uforpliktende samtale! Vi har ingen oppstartskostnad og Konkurransedyktig fastpris!

Gode regnskapstjenester trenger ikke å koste en formue, og kvalitet bør aldri ofres for pris.​ Vi kombinerer derfor moderne teknologi med vår fagkunnskap for å gi deg bedre regnskapsføring til lavere pris

Kasu Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr skreddersydde regnskapstjenester til små- og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg enten det gjelder håndtering av grunnleggende regnskapstjenester slik som regnskapsføring, lønnstjenester og årsoppgjør eller gjennom rådgivning.

I Kasu Regnskap mener vi at suksess starter med riktig regnskap og vi hjelper deg med dette viktige aspektet av bedriften din.

Vår misjon er enkel: vi frigjør din tid og energi, slik at du kan fokusere på det du gjør best - bygge og utvide din virksomhet

God og kontinuerlig kommunikasjon er viktig for oss. Vi anser ikke oss som regnskapsførere og deg som kunde, men ser på oss som partnere. Dette mener vi er viktig for et godt og langt samarbeid.

Vår prosess er smidig og enkel og vi forteller gjerne mer om denne og hva vi tilbyr. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.



Kasu Regnskap AS

Gildevangen 10a
0585 Oslo
  • Autorisert Regnskapsfører

  • Regnskapsføring
  • Selvangivelse Virksomhet
  • Skatterådgivning
  • Årsregnskap
  • Rådgivning
  • Fakturering
  • Lønnskjøring

Kvalitet
Kontakt
Ekspertise
Tidsramme
Budsjett

Ageras innhenter kontinuerlig anmeldelser fra brukere angående selskaper. Anmeldelsene er basert på 5 forskjellige parametre, som i etterkant blir lagt sammen til en helhetlig anmeldelse.


Dyktige markedsførere som gjør jobben på en ryddig måte!

Dette er virkelig et regnskapsbyrå jeg trygt kan anbefale videre. De har lang erfaring og svarer raskt på spørsmål. I tillegg har de hyggelige priser. Jeg er veldig fornøyd med den jobben de har gjort for meg og mitt selskap.

- Heidi
Anmeldt den 07/08/2024

Svært god erfaring

God kommunikasjon, god kunnskap og hyggelig å være kunde av

- Ole
Anmeldt den 20/07/2024

God kommunikasjon og tett oppfølging!

Jeg har fått hjelp av Kasu Regnskap først i avviklingsprosessen av et ENK og nå etableringen av et AS. Opplever dem som faglig trygge og lett tilgjengelige. Jeg har fått flere gode råd underveis. Vil absolutt anbefale å bruke dem, særlig om man er en liten bedrift.

- Sara Helena
Anmeldt den 14/07/2024

Veldig hjelpsomme og tilrettelegger for dine behov

Kasu Regnskap var regnskapsbyrået jeg virkelig trengte! Som en kreativ sjel er det ikke regnskap jeg legger mest fokus på, og jeg lette lenge etter profesjonell hjelp som kunne bistå med både forståelse og forenkling, slik at prosessen blir lettere for meg selv i fremtiden. Kasu Regnskap var eksepsjonelle på både kundeservice og selve oppdraget. Jeg vil virkelig anbefale dem på det sterkeste! De fikk meg til å forstå enkelt hva jeg kunne forbedre selv, slik at jeg gjør mine egne føringer riktig. Samtidig utførte de tjenestene jeg ba om på en rask og effektiv måte. Jeg kan nå fokusere på mine egne tjenester og det jeg liker, vel vitende om at Kasu Regnskap har hjulpet meg med et riktig og sunt regnskap.

- Helene
Anmeldt den 12/07/2024

Svært dyktige mennesker, og svært enkelt å kontakte dem. Svært fornøyd.

Konkurransedyktige priser og vennlig personale.

- Ali Almadi
Anmeldt den 09/07/2024

Punktlig, presis og dyktig.

Veldig enkel og samarbeide med.

- Roger Ness
Anmeldt den 09/07/2024

Jeg er svært godt fornøyd. Han forstår raskt mitt orofesjonsonråde, er lett tilgjengelig og leverer til avtalt tid.

Han er lett å samarbeide med og leverer til avtalt Ttid.

- Fred Hatlebrekke
Anmeldt den 09/07/2024

Hyggelig, og faglig dyktig.

Enkel å komme i kontakt med, holder det han lover

- Gro
Anmeldt den 09/07/2024