Minde Økonomi Hosle
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews
Minde Økonomi Hosle
Ageras rating star
0 / 5 stars 0 reviews

Informasjon

Minde Økonomi er et personlig og fleksibelt selskap ANS, der jeg har over 20 års erfaring innen økonomi, regnskap og rådgivning. Jeg tilbyr skreddersydde tjenester innen finansiell analyse, regnskapsføring og strategisk rådgivning, tilpasset små og mellomstore bedrifter. Med en MSc i bedriftsøkonomi og pågående Executive MBA-studier ved BI med fokus på prosjektledelse og bærekraft, kombinerer jeg dyp faglig kompetanse med praktisk erfaring i over 20 år innen butikk virksomhet.

I tillegg kan jeg bistå med prosjektledelse for mindre prosjekter - der det er foreligger et MANDAT, og jeg har solid erfaring med ERP-implementering for effektivisering. Mitt mål er å tilby tilpassede løsninger som hjelper din bedrift med å vokse og effektivisere driften.
Norsk bokmål , English

Om Selskapet

Sitat

En god leveregel:
"Når du står på perrongen og venter på toget, har du fortsatt muligheten til å bli med. Hvis det viser seg at du har valgt feil rute, kan du alltid hoppe av på neste stasjon. Men hvis toget allerede har gått, er muligheten forsvunnet".

Eller på en annen måte:
Gripe sjansen når den kommer, for venter du for lenge, kan muligheten være borte!

Hvorfor velger kunder deg?

Med over 20 års erfaring innen økonomi, regnskap, ERP-implementering og forretningsutvikling, tilbyr jeg tett og personlig oppfølging til små og mellomstore bedrifter. Som et lite, fleksibelt selskap kan jeg tilpasse tjenestene etter dine spesifikke behov, uten å være bundet av formelle krav. Jeg er ikke autorisert regnskapsfører, noe som gir frihet til å fokusere på strategiske løsninger som hjelper din virksomhet å vokse.

Hva anser du som en fantastisk kundeopplevelse?

Som et lite, personlig selskap kan jeg tilby direkte og tilgjengelig kundeservice, noe som gir raskere svar og mer personlig oppfølging enn større byråer. Jeg bygger tillit gjennom kontinuerlig kommunikasjon og dyp forståelse av deres behov. Min tilnærming kombinerer personlig service, skreddersydde løsninger og faglig dyktighet.

Hvordan hjelper du bedrifter med å utvikle seg?

Jeg leverer ikke bare økonomiske tjenester, men også et strategisk samarbeid som kan hjelpe deres foretak på lang sikt.

Tjenester

Regnskapsføring
Fakturering
Rådgivning
Årsregnskap
Forretningsførsel

Kontaktinformasjon

Lokasjon

Finn en regnskapsfører

Finn en regnskapsfører som passer ditt behov. Fyll ut skjemaet og utforsk vår partnerdatabase. Gratis og uforpliktende.

Skriv en tilbakemelding til firmaet